EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació DIALEGS
Responsive image

Ilaria Sartori

Docent, divulgadora, investigadora, creadora i activista cultural especialment interessada pels enfocaments transdisciplinaris envers el paisatge sonor, la música, el silenci i l’escolta. Doctora en etnomusicologia i professora a l’ESMUC, treballa en el marc d’una varietat d’activitats acadèmiques, artístiques, científiques i pedagògiques. Es dedica en particular als estudis sonors i sensorials, a les cartografies sonores i a la promoció de l'educació a l'escolta a través de projectes participatius, com ara Barceloneta Sonora, que dirigeix des d’una dècada.
Ponent a:
“Cultura digital: territori, identitat, patrimoni"

@monsdesons

#soundscape #acustemologia #etnomusicologia #fieldrecording #sensorystudies #comunitats #identitats #patrimoniimmaterial #participaciopública #espaisonor #escolta

Dimecres 3/11/21 18.00-20.00

Ateneu Harmonia (Barcelona)

Visualitza

Cultura digital és...

“La cultura digital oberta ens permet accedir als coneixement i materials que necessitem per aprendre, desaprendre, crear, transmetre; ens ajuda a representar-nos i construir comunitats; ens permet escoltar, ser escoltats, descobrir i explorar punts de vista i d’escolta inesperats.”

-Ilaria Sartori