EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Formacions
Responsive image

Àudio Generatiu

Què és l’àudio generatiu? Vols saber-ne més?

En aquesta formació online, la Lina Bautista (LinaLab) ens transmetrà eines, idees i coneixements per entendre i treballar amb Àudio Generatiu.

Divendres 22/10/21 16.00-17.30

Participants

Lina Bautista @linalab

Lina Bautista va estudiar composició musical a Bogotà, Colòmbia. Des de 2010 viu i treballa a Barcelona, on va finalitzar estudis de composició i noves tecnologies, Sistemes Musicals Interactius i Art Sonor. Amb el seu projecte musical Linalab ha actuat en escenaris de tot el món. Actualment dirigeix el projecte europeu on-the-fly centrat en live coding. Forma part de diversos col·lectius com Toplap Barcelona; Famíliar DIY; Synth Vicious; Sons de Barcelona; és coordinadora tècnica de Mediaestruch i professora del Màster en Art Sonor de la UB i del Taller sonor de Belles Arts de la UOC.

#livecoding #modularsynth #algorithmicmusic #diy

Cultura digital és...

“Per a mi el que té més rellevància en aquest àmbit és l'hàbit de compartir, de no tenir por a ensenyar metodologies i eines, i estar segura que d'aquesta manera el treball també s'enriqueix a la vegada que s'enriqueix el dels altres. Veig la cultura digital oberta com un procés on s'ha d'anar aprenent i ser conscient de les decisions que es prenen i la procedència de les eines que es fan servir.”

-Lina Bautista