EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Escèniques
Responsive image

LOKAL DE RISC

Torna el cabaret sense filtres de l'Ateneu, l'escenari obert a l'experimentació. Números de 10 minuts de totes les disciplines possibles, i algunes d'impossibles. Un espai on descobrir nous artistes disposats a arriscar davant del públic.
Al Lokal de Risc el preu el poseu vosaltres a través de la taquilla inversa, en aquesta edició destinada al projecte Perifèria Cimarronas, dedicat a l'apoderament, visibilització a través de la formació i treball sociocultural per a la comunitat afrodescendiente.
Comptarem amb:
"Pleus" de Borja Nou
"Rolanda" de Concentrico Circo
"La marche du croque-mort " de Tom Collin
"L'espai que envolta el meu cos" Andrea Rodriguez de Liebana
"Sueños sostenidos" Rita Noute y Marianna Arbia
Circ Vermut
Aquest Lokal de Risc serà una edició especial vinculada a les Jornades de Circ Social i Comunitari. També ens sumarem al Cicle virtual EinESS, que es caracteritza per a donar a conèixer projectes, plataformes, metodologies i tecnologies de cultura digital oberta i lliure d’alt valor per a entorns culturals a l’economia social i solidària (ESS). L’objectiu és el de promocionar i difondre tecnologies, serveis, metodologies i bones pràctiques per a ecosistemes culturals i sectors socials a través de 5 jornades que hibridaran xerrades, mostres, taules rodones, tallers, demos i accions artístiques.

Us deixem un vídeo d'una edició anterior:
https://peertube.plataformess.org/videos/watch/76014ea7-3cf7-4383-a8e1-fce905b4ea26

Dissabte 6/11/21 20.00

Ateneu Popular 9 Barris (Barcelona)

-->